L’agrupació

A molts llocs del món existeixen formes d’art o activitats cultural de tipus efímer, on l’objectiu principal és el fet de sorprendre a l’espectador amb creacions irrepetibles (Falles a València, Escultures de Gel als Països del Nord, Escultures de sorra a la Platja, etc.).

Tanmateix moltes de les festes i activitats culturals al nostre entorn van lligades o bé a tradicions religioses o paganes.

Segons un dels etnòlegs i folkloristes catalans més universals, en Joan Amadesel Pessebre és la representació plàstica del naixement de Jesús, recreant el lloc i on s’hi poden col·locar diverses figures col·locades al gust de l’artista orientades cap a la cova o estable.

En els últims anys L’ART de fer Pessebres però ha esdevingut un actiu cultural molt important dins de la cultura tradicional del nostre país.

És des d’aquesta renovada perspectiva que l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell us dóna la benvinguda a la nostra web. Aquí podreu trobar no només les Exposicions i obres fetes pels nostres ARTISTES sinó també totes les activitats culturals que volem impulsar des d’aquesta modesta però activa agrupació.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!