Repartiment de diorames curs 2018-19

S'inicia un nou curs amb el repartiment de temes i diorames que durà a terme cada pessebrista

Per Posted on 2min. llegit489 visites

Com cada any per aquestes dates ens reunim tots els pessebristes per posar en comú quins pessebres ens agradaria fer i així repartir-nos els diferents diorames que conformen l’exposició de l’entitat, aquesta activitat que tradicionalment la coneixem com “la tria de forats” més l’enderroc de pessebres que es porta a terme l’endemà són el tancament d’un cicle i l’obertura d’un de nou. És el cap de setmana en el que l’anterior exposició és del tot desmantellada i comencem a preparar-ne una altra, condicionant les zones de treball i decidint quin pessebre farà cadascú.

Aquest any en el repartiment de diorames hem hagut de fer alguns ajustaments, ja que cada cop hi ha més artistes que hi volen participar i l’espai del qual gaudim és limitat. Com a novetat respecte a l’anterior exposició podem mencionar el retorn de Rafel Vilanova que participa amb nosaltres cada dos anys i el retorn també de Miquel Dalmases, que aquesta serà la seva darrera participació en l’exposició i ho farà acomiadant-se bastint el pessebre major reservat pel Naixement, el més gran de l’entitat.

Com ja és tradició, el repartiment de diorames va concloure amb un sopar per acabar de posar-nos tots al dia, doncs no ens veiem des de la Festa del Pessebre a finals de Gener. En el sopar, també vam poder celebrar l’aniversari de l’actual sotspresidentFrancesc Bartolomé, qui ens va obsequiar a tots amb cava per acompanyar les postres.

I per acabar el cap de setmana, tal com explicàvem, l’endemà es va quedar el nostre estatge social buit de pessebres, amb totes les taules i eines preparades per a començar de nou una exposició que obrirà les seves portes com sempre a finals de novembre, tot i que les dates encara estan per confirmar.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Resultat del sorteig del dron i el subway
Repartiment de diorames curs 2018-19