Ja tornem a ser a aquí

Resum de les activitats a l'agost i el setembre 2018

Per Posted on 3min. llegit539 visites

Benvolguts companys i socis, després d´un parentèsi en que la nostra web ha esta una mica silenciosa, que no pas els enviaments per correu electrònic ens hi tornem a posar per mantenir-vos al dia de les activitats que hem anat fent aquests mesos d’agost i setembre. Ja ens hem begut l’estiu i a punt d’iniciar la nova temporada de pessebres, hem aprofitat la “fresqueta” que ha fet per fer obres a casa. S´ha pintat el passadís i les sales d´exposició, també s’ha renovat la il·luminació exterior del pessebre que visualitza la informació del tema, l’autor, les figures… amb sistema led, s’estan instal·lant dues pantalles de televisió, la principal a consergeria on es passarà de forma continua diverses informacions, pessebres, i els logos dels patrocinadors. L´altra pantalla es troba a disposició dels pessebristes a la sala social, per si en un atac d´enyorament “futbolero” fa estralls mentre bastim els pessebres o bé per disfrutar d´un moment d´esbarjo, mentre esperem que el guix agafi la consistència adequada o fem un mos, per aguantar alguna nit llarga.

Esperem que totes aquestes millores siguin del gust de tothom. amb aquest esperit les portem a terme. A continuació us deixem un resum del mes de setembre:

15 de setembre
Es va assistir a l’Assemblea General de la Federació Catalana de Pessebristes. Principalment es va informar de els esdeveniments més propers a celebrar, la Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears a Manresa, la Biennal a Vilanova i la Geltrú, l’estat del Museu de Montblanc… noticies que es poden seguir a la web de la Federació.

19 de setembre

El senyor Joan Juni, president del Grup Pessebrista de Castellar del Vallès, ens va fer un conferència sobre la il·luminació led al pessebre, va tenir lloc a la sala d’actes de l’Acadèmia Catòlica, hi va assistir un nombrós grup de pessebristes,  de casa nostra, Castellar, Rubí, Sant Joan Despí i Mataró.

Xerrada molt interessant ja que només cal mirar al nostre voltant i la tecnologia ens atrapa del tot, la tenim a tocar en les coses més quotidianes, mòbils, ordinadors, cotxes, alarmes, cases domòtiques.

30 de setembre

48a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears, celebrada a Manresa. Al nombrosíssim grup de pessebristes, uns 250 assistents, va acompanyar un radiant dia de sol que va fer aparèixer la ciutat de Manresa com la perfecte amfitriona de l’esdeveniment. Una perfecte organització, tan de les visites a la ciutat, com les exposicions de pessebres, la càlida rebuda de l’alcalde al Saló de Plens i la participació de diferents grups de cultura popular, gegants, nans, diables, tabalers, i per finalitzar un esplèndid dinar al Palau Firal. En acabar hi va haver el tradicional intercanvi d´obsequis i el nou camí del fanalet cap a Vilassar, l’any vinent.

I per acabar, volem recordar que el proper dia 6 d´octubre, tindrà lloc el Sopar de Sant Francesc com a punt de partida de la temporada pessebrística. Hem fet coincidir l’inici, a prop de la festivitat del dia del patró dels pessebristes, Sant Francesc d’Asss del 4 d’octubre.

Som-hi de nou !

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Eines del pessebre d’estiu
Ja tornem a ser a aquí