Aplec de la Salut 2018

El primer aplec d'en Llucià

Per Posted on 2min. llegit480 visites

El passat dia 14 de maig, el nostre gegant, en Llucià, va participar per primer cop a l’Aplec de la Salut de Sabadell juntament amb les colles dels Gegants i Grallers de GràciaGegants de la ConcòrdiaGegants de la Creu Altaels Gegants de la Puríssima i els Gegants i Capgrossos de Sabadell.

La jornada va començar ben d’hora al matí, a dos quarts de nou ens trobàvem a la nostra seu per a carregar en Llucià i portar-lo cap a la Salut, on l’havíem de plantar mitja hora més tard.

Un cop allí ens vam concentrar tota la colla i vam gaudir de l’esmorzar popular i ja fins a les dotze del migdia que no va començar la cercavila des de l’Esplanada de les Tres Fonts on estaven tots els gegants plantats fins a arribar davant del Santuari on es va portar a terme el ball conjunt amb totes les colles de Gegants de Sabadell. En aquesta ocasió en Llucià li va tocar ballar amb l’Engràcia dels Gegants de la Creu Alta.

Hem de donar les gràcies a tota la gent que va venir a ajudar-nos, i sobretot a les gralles de les Bruixes del Nord, que van fer ballar el nostre gegant.

Recordeu que aquest pròxim diumenge al matí anirem a la trobada dels gegants del barri de la Concòrdia. Podeu venir-nos a ajudar! Qui estigui interessat a venir, que es posi en contacte amb nosaltres. A dos quarts de dotze del mati serà l’inici de la cercavila, sortirem des del Bosc de la Concòrdia.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Pessebres al cap
Aplec de la Salut 2018