EXPOSICIÓ DE PESSEBRES SABADELL 2023 – 2024

EXPOSICIÓ DE PESSEBRES SABADELL 2023 – 2024

Per Posted on 2min. llegit500 visites

Quin gran nivell artístic hi ha a l’Agrupació de Pessebres!!

I no ho dic perquè sigui membre de l’agrupació des de fa vuit anys, ni sabadellenc de tota la vida. Ho dic perquè te n’adones visitant els 40 diorames que un any més ha fet l’agrupació, i veient tot l’esforç i entusiasme que es posa en cada obra. Perquè sí: són obres d’art, de tres mides diferents i diverses temàtiques.

Com a pessebristes, ens fa molta il·lusió mostrar a tots els visitants la feina de més de tres mesos preparant cada detall de cada diorama. El més important és saber el què vols fer i com ho vols representar, buscant sempre el millor escenari per mostrar el teu pessebre.

Però, com ve la inspiració? Doncs observant, mirant els edificis, els paisatges, com estan fets, de quins materials estan construïts… Per això aquest any podreu trobar escenes de Menorca, del Delta de l’Ebre, de Barcelona, cases il·lustres de Sabadell, fins i tot l’interior d’un celler modernista de vi de la Terra Alta.

Hi ha pessebristes que juguen amb les perspectives, amb les llums, amb les figures, amb els colors, amb els detalls, però tots i totes fan una gran feina per mostrar durant dos mesos la feina de més de quatre mesos.

Trobareu pessebres de tres mides on les noves generacions de joves, familiars i fills de pessebristes estan pujant any rere any per seguir la tradició popular, de més de 82 anys a Sabadell, per transmetre i records d’infantesa.

Estem orgullosos d’inaugurar un any més l’exposició de pessebres al segon pis de l’edifici de l’Acadèmia Catòlica de Sabadell. No us la perdeu! A més, cada dia hi ha un pessebrista a les sales de l’exposició que estarà encantat d’explicar-vos curiositats dels diorames, de com estan construïts o resoldre qualsevol dubte que tingueu. Gaudiu-la.

Miquel Fité

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Un altre nou èxit amb el pessebre de la ciutat.