Els nostres pessebres a Alemania?

Per Posted on 2min. llegit545 visites

Recordeu que fa ben poc explicàvem la crònica d’un matí plujós, un article que parlava de com 5 pessebres creats per artistes de la nostra entitat marxaven cap a la localitat alemanya de Leipzig, doncs bé avui us expliquem com és que això ha estat possible.

Gràcies a la bona amistat que vam crear amb l’Associazzione Italiana Amici del Pressepio, sezzzione Napoli després de la 1a Mostra Internacional de Pessebres a Sabadell que vam organitzar l’any passat amb obres seves entre d’altres indrets, aquest any hem tingut la possibilitat d’ensenyar la nostra forma d’entendre el pessebre amb la participació de cinc diorames de diferents tipus però tots ells representatius de la manera que tenim a Catalunya de concebre el pessebre.

El sr. Bruno Perchiazzi ens van demanar directament que participéssim juntament amb pessebres d’Arlès, França, Nàpols i Sicília, Itàlia, Cracòvia i Polònia en una mostra de pessebres i art nadalenc al centre d’art KunstKraftWer a la ciutat de Leipzig, on les nostres peces han estat exposats des del dia 2 de Desembre i fins al dia 15 de gener.

Volem donar les gràcies als nostres artistes que hi han participat: Miquel Vallhonrat, Montserrat Masagué, Jordi Castells i Sandra Castro amb pessebres artístics de diferents estils i Adrià Garcia amb pessebre popular; que amb el seu esforç han fet possible que la nostra agrupació pugui representar no tan sols a la nostra ciutat sinó també al nostre país en una exposició internacional d’aquesta envergadura.

Esperem que aquest tipus d’esdeveniments i col·laboracions es puguin succeir en un futur per tal de donar visibilitat el nostre treball i els nostres artistes arreu del món.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
La Festa del Pessebre ja és aquí
Els nostres pessebres a Alemania?