La Festa del Pessebre ja és aquí

Per Posted on 2min. llegit442 visites

Benvolguts socis, amics i col·laboradors:

Us volem fer saber que hi ha hagut un canvi de data i ubicació de la Festa del Pessebre d’enguany. Finalment se celebrarà el pròxim dia 29 de gener a les 11:30 del matí, gràcies a l’acord amb el Teatre Sant Vicenç.

En la Festa del Pessebre, aquest any en la seva segona edició, hi celebrarem el repartiment de premis del 89è Concurs Local de Pessebres així com i el sorteig en directe dels tres premis que l’agrupació posa a disposició amb les butlletes que s’entreguen amb el donatiu que els visitants paguen en visitar la nostra exposició.

Seguint amb la mateixa idea de l’any passat, volem que aquest esdeveniment sigui una festa amb totes les seves lletres, dedicada a tots els participants del concurs, als socis de l’entitat, als pessebristes que conformen la nostra exposició així com a tots aquells que vulguin celebrar amb nosaltres el nostre tancament de curs.

En aquesta ocasió conduint la festa tindrem al jove actor Marc Pont i a l’speaker Chibi Valls. A més a més tornarem a gaudir de la música en directe del grup de rock Tres de Vuit, uns joves que ja altres vegades han participat en els nostres actes.

Us hi esperem a tots per celebrar un any més de la bona participació, tant en el Concurs Local de Pessebres com de totes les nostres activitats, ja que com recordem, aquest és l’acte de cloenda de les activitats d’aquest any, deixant només per més endavant una excursió que ben aviat uns explicarem.

Sense fer-nos més extensos, dir-vos que aquest pròxim 29 de gener hi sereu tots molt benvinguts.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a nosaltres mitjançant aquesta mateixa pàgina web o a través del Facebook així com adreçant-vos a la secretaria de l’Acadèmia Catòlica (Pilar Canalias)

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Un desembre força actiu
La Festa del Pessebre ja és aquí