Ja coneixeu el caganer més gran del món?

Per Posted on 2min. llegit617 visites

Amb motiu del 75è aniversari de la nostra entitat, vam decidir modernitzar la idea del pessebre així com fer més pròxima la nostra entitat a la ciutat, fent-la més visible i a l’abast de tothom. Quina millor manera que fer un gran grafiti per aconseguir tal objectiu com aquest.

L’Agrupació de Pessebristes de Sabadell es vam posar amb contacte amb l’artista local Weren‘s, grafiter reconegut mundialment per les seves grans obres efímeres per diferents indrets del paisatge urbà. No volíem donar cap mena de directriu, deixar l’artista expressar-se amb els seus esprais i pintures, només vam demanar que estigués vinculat a la nostra tasca, el pessebre. Quin va ser el resultat?

Doncs aquí el teniu, un caganer de més de 9 metres d’alçada que llueix com cap altre en la paret del patí exterior de l’Acadèmia Catòlica de Sabadell (carrer Borriana, 9), on tenim la nostra seu i per on entren els nostres artistes cada cop que vénen a treballar en la construcció dels seus pessebres.

Des d’aquí ens agradaria donar les gràcies a en Weren’s que desinteressadament ens ha pintat un gran regal per a la nostra entitat i creiem que també per la ciutat, ja que tots aquells que vulguin fer-se fotografies amb ell poden fer-ho durant el mateix horari que la nostra exposició.

No ús el deixeu perdre, que segur que ús sorprendrà!

La fotografía que acompanya aquesta noticia es propietat d’en Jesús Martínez.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Un any més hem fet la nostra feina
Ja coneixeu el caganer més gran del món?