XXIV Trobada Comarcal de Gegants del Vallès

De Sant Pere de Vilamajor a Sant Antoni de Vilamajor

Per Posted on 3min. llegit657 visites

Aquest cap de setmana passat hem anat a la XXIV Trobada Comarcal de Gegants del Vallès, que s’ha celebrat conjuntament entre els pobles de Sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni de Vilamajor.

Vam reunir-nos a les 8 del matí a la seu de l’Agrupació per carregar en Llucià, el nostre gegantó, al cotxe; com que aquest cop anàvem més lluny, vam desmuntar el gegant, posant el cos dins del cotxe i el cavallet a la baca, ben tapat amb plàstic perquè no es mullés en cas de pluja, quina “gran idea” posar un plàstic tapant el cavallet! Mentre anàvem per l’autopista, tota l’estona, escoltàvem el soroll del plàstic amb el vent, quin calvari! Però de forma estranya i sobtada deixem d’escoltar el molest soroll, no sabíem que havia passat, així que vam par a la benzinera per a comprovar que tot estigués en ordre. Ja no quedava plàstic! S’havia desintegrat a tires per la carretera…

Doncs res, a continuar fent camí Sant Pere de Vilamajor, tot seguint les indicacions del GPS, però amb l’encert que ens acompanyava vam acabar apareixent al mig d’una urbanització sense ni una ànima al carrer, ens havia portat per un camí erroni. Al final, però i amb un mica de sort, vam arribar, resulta que no érem pas els únics que ens havíem perdut pel camí. Descarreguem en Llucià, el plantem i cap a esmorzar, ens van donar un entrepà de botifarra que estava boníssim.

Ja era hora de la cercavila però abans de començar la Colla de gegants de Sant Pere de Vilamajor van fer ballar el Balla Vallès amb els Gegants de Sant Cugat (que han estat els representants de la comarca durant tot aquest darrer any). S’inicià doncs la cercavila en direcció Sant Antoni de Vilamajor, fent passar els gegants pel mig de la carretera que uneix els dos pobles. En arribar, la Colla de gegants de Sant Antoni de Vilamajor van fer també el Balla Vallès amb els Gegants de Sant Cugat.

Finalment es va fer el traspàs de la banda de Pubilla del Vallès, però com que aquest any de forma extraordinària són dos municipis els que passen a ser els representants de la comarca, Sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni de Vilamajor, doncs hi tenim dues pubilles del Vallès: per un costat la geganta Loreto de Sant Pere de Vilamajor i per l’altre a la geganta Pepeta de Sant Antoni de Vilamajor. Us ha quedat clar de quin Vilamajor parlem en cada moment? Jo encara m’estic embolicant!

L’enhorabona per aquesta gran trobada! Que tot i la por que tots teníem a què plogués, al final hem pogut celebrar-ho sense problemes.

Recordeu que el pròxim diumenge dia 10 de Juny, estarem amb en Llucià a Sabadell, Festa i Tradició, on també tindrem una paradeta des de les 10 del matí al Passeig de la Plaça Major amb totes les associacions de Sabadell Cultura. A les 11 del matí plantarem en Llucià a la Plaça Marcet i a dos quarts d’una sortirem en cercavila fins a arribar a l’Ajuntament de Sabadell. Us hi esperem!!

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Festa Major de la Concòrdia 2018
XXIV Trobada Comarcal de Gegants del Vallès