La Festa del Pessebre

Per Posted on 2min. llegit665 visites

Ja estem a punt de tancar el cicle nadalenc, com cada any es clou amb La Festa del Pessebre, donant a conèixer els participants del Concurs Local de Pessebres i el repartiment de diplomes i premis,  aprofitant per retrobar-nos, fer una mica de festa i encoratjar als que encara no s’han atrevit de posar en concurs el pessebre que es fa a casa. Perquè a cada casa n’hi ha un, petit o gran, més treballat o menys, més original o tradicional, és ben igual, perquè tots son importants únics i  entranyables.

Enguany hem celebrat un concurs una mica especial, si més no per la durada en el temps que té aquesta mostra de tradició i cultura que neix cada Nadal, dins el clos de les nostres cases. Fa 90 anys que es fa aquest concurs, ha anat desgranant-se a través de molts anys i  ens agrada descobrir que quan els jurats van casa per casa valorant cada pessebre, sempre surt el comentari familiar que explica que els avis o els pares ja concursaven i ara ho fan fills i nets.

Des d´aquí volem animar a tothom, a fer el pessebre, a tenir cura del tió… encara que comparteixi espai amb un personatge vestit de vermell, gros i bonhomiós al qui acompanya un ren, o un arbre lluminós que acull regals en les nits màgiques. El món és gran i la diversitat també, no hi podem tancar els ulls , però sobretot el lloc més important ha de ser per un cova on reneix l’esperança d’un món millor.

Al concurs d’aquest any hem comptat amb dos nens de 5 anys i un avi de 82… això només vol dir una cosa, que apassiona a qualsevol persona de qualsevol edat i és precisament l’atractiu més gran, el de la capacitat d’aplegar a tots al voltant d’un fet que remou sentiments. I això ens passa a tots.

Benvinguts doncs a la Festa del Pessebre!!!!!

Dia: Diumenge, 21 de gener del 2018
Hora: A les 11:30 del migdia
Lloc:  Teatre Sant Vicenç (carrer de Montllor i Pujal 103, Sabadell)
Presentat per: Marc Pont
Musica: El grup musical Va k’xuta i la Coral Ressó
Regit per: Chibi Valls

ENTRADA GRATUÏTA

US HI ESPEREM A TOTS  !!!!!

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Qui ha trobat l’esquirol?
La Festa del Pessebre