La Festa del Pessebre 2019

Acomiadem el curs un any més en el escenari de Sant Vicenç

Per Posted on 2min. llegit448 visites

S’han acabat les festes nadalenques que acullen el màxim exponent de la nostra activitat i per tant ens toca acomiadar el curs 2018-19, és a dir, és l’hora de la Festa del Pessebre, que enguany celebrem la quarta edició.

La Festa del Pessebre va néixer al Nadal 2015-16 amb la intenció de modernitzar un acte com era la tradicional entrega de premis donant-li un caire més festiu i amb més contingut com música en directe i presentadors fent espectacle damunt de l’escenari, tot plegat per a tancar de manera sonada el curs natural de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell.

En aquesta ocasió se celebrarà per tercer any consecutiu en el Teatre Sant Vicenç, a les 11.30 del matí del proper dia 20 de gener i hi podrem veure l’actuació en directe de JC Duet (Clara Bosch i Jordi Macià) i el grup de 8 adolescents Va K’xuta. Pel que fa a l’acte serà presentat de nou per Marc Pont, actor sabadellenc conegut per ser el Rovelló del Sant Vicenç, acompanyat per Chibi Valls, guionista i director de totes les edicions de la Festa del Pessebre realitzades fins ara.

S’espera una gran assistència en aquest darrer acte de la temporada, ja que l’entrega de premis del Concurs Local de Pessebres en forma part i enguany aquest ha tingut una gran acollida, més de 70 inscrits en un renovat concurs que facilita la seva participació i obre les portes a tota mena de pessebres.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Pessebre Monumental a Sant Cugat
La Festa del Pessebre 2019