Taller de Pintura al Juny

Per Posted on 1min. llegit492 visites

Dins de les activitats previstes per aquest nou curs 2016-17 tenim preparat un taller de pintura gratuït pels pròxims dies 14 i 15 de Juny. Dues sessions amb unes classes de pintura a càrrec del pintor de la nostra ciutat, amic i soci pessebrista, en Carles Bellosta.

En Carles Bellosta té una àmplia trajectòria com a pintor professional tant al nostre país com a l’estranger i serà també l’encarregat de realitzar el cartell de l’Exposició de Pessebres d’enguany.

Per en Carles la pintura i la llum són dos elements indissociables, ja que una característica principal de la seva pintura són els seus famosos nocturns que tant domina. Per aquest motiu i sense entrar en com il·luminar el pessebre amb les noves tècniques actuals sí que ensenyarà com treure el màxim partit amb el seu coneixement de llum o millor dit de l’absència de llum.

Aquest curs com hem dit constarà de dues sessions on els seus horaris serà de 19 h 30 a 21 h i s’impartirà a la Sala Sant Francesc del nostre estatge social el 14 i 15 de Juny.

Per poder-se inscriure només us heu d’adreçar a la consergeria de l’Acadèmia Catòlica i confirmar de la vostra assistència.

Pintures de Carles Bellosta

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
III Jornades Pessebristiques: Vegetació en el Pessebre
Taller de Pintura al Juny