Cap de setmana intensiu de pessebres

Tallers de pessebres al Mercat i a Sant Cugat

Per Posted on 1min. llegit537 visites

Aquest passat dissabte 24 de novembre ha estat el dia dels tallers de pessebre, per un cantó tot un equip de voluntaria de l’Agrupació s’ha desplaçat al Mercat Central per a fer un petit taller de construcció de coves de pessebre amb suro i molsa dedicat als visitants més petits, tot i que pares i mares també s’acostaven a veure com podien montar el pessebre de casa. En total es van arribar a fer una seixantena pessebres en el transcurs del matí.

Mentre el matí avançava, en el mateix mercat però, hi havia un altre equip encarregat de construir un altre pessebre, es tracta de un pessebre en aparador de la parada Carnisseria Miralpeix, que com cada any ens encomana a nosaltres la tasca de fer arribar el naixement a la seva paradeta.

Per altre costat, al Ataneu de Santcugatenc també s’ha dut a terme un taller, en aquest cas l’objectiu era bastir tot un diorama amb un pessebre popular. Gràcies a en Joan González i a l’Antonio Garcia que es van desplaçar fins a la ciutat veïna es va poder dur a terme aquest curs que va tenir una durada de dues sessions.

Fins aquí les activitats del cap de setmana, ara però s’acosta la data més senyalada per a la nostra Agrupació, el proper 1 de desembre inaugurem la 42a Exposició de Pessebres i encara tenim molta feina per enllestir.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Cap al Mercat Central
Cap de setmana intensiu de pessebres