41a Exposició de Pessebres

El passat 25 de novembre es va inaugurar la 41a mostra de pessebres de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell que romandrà oberta fins al 7 de gener de manera ininterrompuda i el següent cap de setmana 13 i 14 d’aquest. Els horaris de visita són les tardes de 17:30 h a 20:30 h i tant els dissabtes com els festius també es pot visitar l’exposició als matins de 12:00 h a 14:00 h.

En el mateix acte també es fa presentar el Cartell d’aquest any obra del Art del Vitrall, àmpliament reconegut a la nostra Ciutat.

El cartell es en realitat un trípic (vitrall) fent per encàrrec del també reconegut pessebrista de la nostra Ciutat Tomàs Cassanyes.

Durant la inauguració de la 41a exposició de Pessebres vam comptar amb la presència de la regidora de Cultura del Ajuntament de Sabadell, Montserrat Chacon i els autors del Cartell d’aquest any: Joan Serra i Josep Sanchez. També es va comptar amb la Cobla Contemporània, que ens va interpretar diferents temes, tant des de dins de la sala d’actes on es van realitzar els parlaments com des de l’exterior de l’Acadèmia Catòlica.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Sopar dels Refugiats de la 41a Exposició de Pessebres
41a Exposició de Pessebres