Pessebres al Hospital de Sant Joan de Déu

Per Posted on 1min. llegit564 visites

Convidats per l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, s’ha construït un pessebre popular i una petita mostra de figures, realitzades pels nostres companys pessebristes Nùria PortolésJordi Portolés i Francesc Bartolomé en el vestíbul principal de l’Hospital.

Estan ubicats en tres mòduls ben diferenciats, en un primer es representa com es construeix un pessebre amb poliestirè (material lleuger força utilizat pels pessebristes de la nostra exposició per fer cases i altres elements. Es pot veure  sense treballar fins el resultat final.

Un segon mòdul es representa un pessebre popular fet de suro i molsa. Les figures del naixement son obra de la Montserrat Massgué, pessebrista de la nostra entitat.

Finalement, en el tercer mòdul s’hi poden veure les figures fetes per pessebristes nostres com Montserrat BoschRafael Vilanova i Ramón Avellaneda.

Esperem que aquesta petita contribució  ajudi als infants i les seves families a passar millor aquest Nadal que dissortadament han de visitar aquest Hospital en aquestes dates .

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
41a Exposició de Pessebres
Pessebres al Hospital de Sant Joan de Déu