In Memoriam

Joan Orpella i Pardell

Per Posted on 2min. llegit599 visites

Pessebrista, company, amic i tresorer de l’entitat durant deu anys.

Et trobarem a faltar encara més, ara que aquest mes de maig se t’ha endut.

Ja es feia estrany no veure’t trafiquejant amb el diorama i les teves figures sempre originals i ens havíem mig acostumat a la teva absència que trencaves cada any quan venies a fer-nos una visita amb els teus néts.

I parlant de trencar, eres un trencador. Un trencador encantador i atrevit, amb un sentit de l’humor finíssim que feia parar l’orella per entendre ben bé aquelles frases surrealistes que deixaves anar a tort i a dret.

Sempre amb el somriure posat, la bata grisa i rumiant quina una en faries perseguint l’originalitat i creant espais diferents en els teus pessebres, barrejant la celebració del Nadal amb una desordenada cua de nens entregant les cartes a l’Ambaixador Reial, o un palau d’Herodes , on una cortina discreta amagava, més o menys poc, a unes odalisques suposadament acalorades, ja que els vestits no es veien per enlloc. I el famós Jedi, enmig dels tres reis d’Orient adorant a la cova…

I per això tothom t’estimava, quan ens canviaves el nom a tots, o ens deies “vine que et faré un petó al front” quan feia dies que no ens veies, i anàvem cap a fer pessebre amb el petó posat i el nom canviat.

T’agraïm haver compartit aquest temps amb tu.

Et recordarem així, amb els braços oberts i el somriure franc, la teva companyia i el teu bon humor.

Joan, es fa difícil conviure amb les absències, però el teu record ens farà, potser, una mica més amics, més sincers, més ferms.

Al cel siguis, company

Maig del 2019

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Curs de modelatge de figures
In Memoriam