Eleccions a l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació

El fins ara president Joan González entrega el relleu de l’entitat després de dotze anys de plena dedicació a una nova Junta amb molts nous projectes

Per Posted on 3min. llegit617 visites

Ahir es van reunir tots els socis de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell en Assemblea General Ordinària a la Sala d’Actes de l’Acadèmia Catòlica, però en aquesta ocasió no només es van tractar els temes habituals, sinó que a més a més hi havia eleccions, ja que la legislatura de l’actual Junta Directiva presidida per Joan González i Salvans concloïa aquest any i se n’havia d’escollir una de nova.

A través de tres legislatures, en Joan González ha liderat l’Agrupació durant dotze anys, en els que hem pogut veure com l’entitat ha crescut i s’ha introduït cada cop més a la ciutat així com ha viatjat a diferents indrets, tant del territori espanyol com per Europa exportant pessebres de diversos artistes de l’entitat. En la darrera AGO ja va anunciar però que aquest any es retiraria del seu càrrec i fa uns mesos en convocar l’assemblea que va tenir lloc ahir es va reafirmar convocant eleccions i donant pas a noves candidatures per agafar-ne el relleu.

Finalment a les eleccions que van tenir lloc ahir doncs, només s’hi va presentar una candidatura amb Francesc Bartolomé i Padrós al capdavant, que durant aquests últims quatre anys ha exercit com a vicepresident de l’Agrupació i qui a decidit seguir treballant per l’entitat posant-s’hi al capdavant amb molts projectes i idees noves. L’acompanyen formant equip i per formar-ne part de la nova Junta Directiva Montserrat MasaguéMª Pilar CanaliasXavi Valls i Jordi Portolés.

Després d’unes votacions que mostraren el recolzament per part dels socis amb una majoria de vots a favor, l’acte va concloure amb el traspàs de poders per part de l’antiga Junta Directiva a la nova, la qual aposta per una gestió de transparència absoluta en el dia a dia de l’entitat i per l’increment de participació del socis amb l’entitat i a la vegada d’aquesta amb la ciutat, fent que l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell cada cop sigui més present en els diferents actes de la ciutat, no tancant-se només al que a èpoques nadalenques es refereix.

Francesc Bartolomé (esquerra) rebent el testimoni de part de Joan González (dreta)

“Fa poc ens va deixar una de les ments més importants que ha donat la ciència en els últims segles. Stephen Hawking va dir: La intel·ligència és l’habilitat d’adaptar-se als canvis.” Així introduïa Francesc Bartolomé els objectius a treballar amb aquesta nova Junta Directiva.

Francesc Bartolomé en el seu discurs va parlar d’objectius en els quals vol treballar durant aquesta legislatura que acabarà ja en el 2022. La ja esmentada transparència juntament amb la millora i actualització de tots els sistemes de comunicació de l’entitat va ser considerada com el pilar fonamental per seguir endavant amb l’associació. També va donar molta importància a la cohesió de l’entitat, dels seus membres i de la importància del relleu generacional que suposa l’obertura de portes a escoles i el foment del pessebre a través d’elles així com una reforma en el Concurs Local de Pessebres que aquest any passat va celebrar la seva 90a edició.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Convocatòria d’Assemblea General
Eleccions a l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació