L’Agrupació a la Festa Major de Sabadell 2018

En Llucià ens representa durant tot l'any, la Festa Major no és pas cap excepció

Per Posted on 3min. llegit700 visites

Durant el mes de Juliol el nostre gegantó, en Llucià va ser present tant a la Festa Major de Barberà del Vallès com en la Festa Major del barri de Covadonga, d’on és la seva padrina, la Tereseta. Però en aquesta ocasió escrivim per a posar-vos al dia de què farà en Llucià per la Festa Major de Sabadell aquest setembre 2018. Pareu atenció!

El passat 24 de juliol es va dur a terme l’acte de presentació del programa de Festa Major de Sabadell, que va començar amb una plantada de diversos gegants de la ciutat com La Ceba de Gràcia o la Tereseta de Covadonga, i on òbviament també va participar en Llucià. Després es va fer una petita cercavila fins a la Casa Duran, on tots els gegants van estar exposats durant el transcurs de l’acte.

Per sort durant tot aquest mes d’agost en Llucià podrà descansar per agafar forces per la Festa Major, que enguany serà els dies 7, 8, 9 i 10 de setembre. Us adjuntem el programa.

Aquest any podem assegurar que el nostre gegantó estarà ocupat tots els dies de Festa Major, des del primer fins a l’últim, sense parar, a excepció de dijous, tot seguit passem a explicar l’ocupada agenda d’en Llucià:

Per començar, els dies 3 i 4 de setembre de 19 h a 21 h, estarà participant en els assajos oberts de Festa Major a Ca l’Estruch, veniu a veure’ns i ajudeu-nos a treure tots els gegants per festes, us ho passareu molt bé!

Seguidament el dia 5 de setembre, podreu veure’l a la trobada d’inici de Festa Major, que enguany es farà a la plaça Benjamín García, de Can Rull.

El dijous serà l’únic dia que farà festa, perquè el divendres misteriosament el nostre gegant anirà a ajudar l’Àvia per sortir de festa en el Sabaflaix Gegant, la cercavila nocturna que anirà des de l’Ajuntament fins a Ca l’Estruch.

El dissabte participarem en la Cercavila de Festa Major, aquest any els gegants sortiran des de davant de l’escenari instal·lat a l’Eix Macià i acabarà a la Plaça Sant Roc, com cada any. Però abans de la cercavila tenim algunes sorpreses que no us podem desvetllar, si voleu descobrir-les, haureu de participar activament a totes les activitats de Festa Major.

Seguidament el diumenge participarem per tercer cop al Seguici del Ball de la Bola a les 18 h a la Casa Duran i ja per acabar el dilluns de 17 h farem el Taller de Gegants a la plaça Dr. Robert, que conclourà amb un en una cercavila pels carrers del centre a les 18.30 h.

Recordeu també que durant tot el diumenge i el dilluns al matí podreu veure el Llucià exposat a la Casa Duran, junt amb tots els gegants de la Ciutat.

Vols formar part de la Colla Gegantera de l’Agrupació? Posa’t en contacte amb nosaltres i podràs participar de totes les sortides que es duen a terme amb en Llucià, t’ho passaràs molt bé!

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Cròniques d’un taller de construcció de Pessebres
L’Agrupació a la Festa Major de Sabadell 2018