La 42a Exposició de Pessbres ja es inaugurada

El moment més important del pessebrisme sabadellenc es va viure ahir amb gran assistència de públic

Per Posted on 3min. llegit523 visites

Ahir, 1 de desembre de 2018 i amb la sala d’actes de l’Acadèmia Catòlica plana de gom a gom va tenir lloc la inauguració de la tradicional exposició de pessebres que organitza l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, aquest any en la seva 42a edició.

No eren ni dos quart de vuit, la sala d’exposició completament preparada, tots els pessebres enllestits i ben il·luminats per rebre les mirades dels primers curiosos, últim repàs que tot sigui al seu lloc. Una gentada entrant cap a la sala d’actes on són rebuts pel president de l’agrupació Francesc Bartolomé, al seu costat l’escriptor i periodista Genís Sinca com a padrí de la 42a Exposició de Pessebres. I amb la presència de Maria Dolors Portús, Secretaria General de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Joan Berlanga, Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell, es va començar l’acte d’inauguració amenitzat per Els Músics de Gràcia de Sabadell.

Amb la introducció del president i les magnífiques paraules que ens va dedicar en Genís començava l’acte que va concloure amb la participació de tots els assistents cantant la tornada de Quan Somrius de Josep Thió que va ser interpretada per les flautes, el teclat, la guitarra i el bombardí d’Els Músics de Gràcia. Posant d’aquesta manera els pèls de punta a tots els primers visitants que rebria l’exposició de pessebre d’enguany s’obriren les portes de bat a bat a 46 diorames i un pessebre monumental de benvinguda.

Era l’hora de posar en comú les primeres sensacions d’aquest esdeveniment, reunits dins les sales d’exposició visitants, artistes i familiars, rebuts per un saborós piscolabis i un cava que no pot faltar en dies com aquest es visiten per primer cop aquests pessebres construïts especialment per l’ocasió, com marca la tradició de la nostra entitat de 77 anys a l’esquena i 42 exposicions obertes a la ciutat de Sabadell.

Avui, després de la gran festa d’ahir, ja podem visitar amb normalitat la mostra de pessebres local que tancarà les seves portes el ,diumenge 13 de gener. Mantindrem les portes obertes tots els dies feiners de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre els festius de dotze del migdia fins a les dues i a la tarda també de dos quarts de sis a dos quarts de nou del vespre.

Des d’aquí volem agrair a tots aquells que ens han recolzat i ajudat a aconseguir un any més a fer possible aquesta exposició que acosta el Nadal i sobretot l’art tradicional i cultural que és el pessebre a tothom que ho desitgi, als que vàreu ser presents en els actes d’inauguració i a tots aquells que de ben segur visitareu els nostres diorames en els pròxims dies.

42a Exposició de Pessebres

Carrer Sant Joan, 20 Sabadell

Feiners – 17.30 a 20.30

Festius – 12.00 a 14.00 – 17.30 a 20.30

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Cap de setmana intensiu de pessebres
La 42a Exposició de Pessbres ja es inaugurada