Escalfant motors

cap a la 43a Exposició de Pessebres

Per Posted on 2min. llegit574 visites

Benvolguts: Ja som de ple a la preparació dels nostres pessebres per l’exposició que inaugurarem el pròxim dia 30 de novembre, i que promet ser molt interessant en forces aspectes, en destaquem dos de principals, un és la volta al món que fan els diorames d’aquest any amb el lema Nadal roda al Món i l’altre, Un Nadal Diferent, on es visualitza la reivindicació i el record de les penalitats i les injustícies que bona part dels habitants d’aquest món tan abonyegat hem patit i pateixen de manera injustificable, guerres, moviments migratoris, gana, persecució…, és per això que des de la nostra Agrupació fem un crit a la solidaritat, a la comprensió i sobretot a la lluita contra l’oblit de totes aquestes persones i situacions.

Des de fa anys que els pessebristes en els seus diorames han manifestat aquests moments de la història. Pensem que és ben oportú posar aquest mirall davant nostre i ser conscients que el Nadal pot tenir per a molta gent uns colors ben tristos. Per tant 6 diorames de la Sala Lluís Duran estan dedicats a aquest objectiu: la lluita contra l’oblit.

La inauguració de l’Exposició anirà a càrrec de Proactiva Open Arms, ONG catalana amb seu a Badalona, destinada a salvar vides al mar.
També hem cregut oportú col·laborar amb CIPO S.C.C.L. En el sopar de Sant Francesc celebrat el 5 d’octubre, ja vàrem disposar del servei de plats i coberts no reciclables que ofereixen, ajudant a la bona iniciativa de suprimir els plàstics. La neteja de les sales d’exposició del dia 30 de novembre també els ha estat encarregada a ells.

Us esperem a tots el pròxim 30 de novembre i que sigui del vostre gust tot el que estem preparant.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
A Pastar fang
Escalfant motors