Curs de modelatge de figures

En aquest curs el repte és atacar el fang

Per Posted on 2min. llegit522 visites

Els amics i mestres pessebristes de Figuraires i Artesan de Sabadell ens tornen a guiar en una nova aventura de tallers de pessebres. L’estiu passat ens les vàrem tenir amb el poliestirè, ara toca “tocar” fang. I aquí estem. Instal·lats a la Sala Sant Francesc del nostre estatge social. Alguns dels companys i companyes s’encaren per primera vegada amb el repte de fer sortir una figura o una cosa semblant d’un tros de fang. Fa gràcia observar les reaccions que tenim davant d’un material sense forma, van des de la curiositat, passant per la incredulitat de creure’ns capaços de fer alguna cosa amb cara i ulls. Mai millor dit. I a mesura que es cremen etapes, la poca confiança que teníem es va transformant en la sorpresa de veure que entre els dits maldestres del primer dia, apareixen formes, cares, braços, cames, vestits, orelles, i mans, que es van harmonitzant sota la supervisió de dos mestres en directe i d’un tercer que intervé via WhatsApp de tant en tant, ja que la distància hi posa traves.

I no en teníem prou treballant el fang, que els deures que ens han posat els profes són, fer-nos els boixets nosaltres mateixos. Veurem com quedaran, a la propera classe en veurem els resultats.

Cada classe és un graó més de descoberta. I el més gratificant és contemplar el que surt d’aquell primigeni manyoc d’argila.

I no importa gaire si el cap és gros, o les orelles les hem plantat massa endavant o massa endarrere, o té els peus massa grans, el que importa és saber que tot es pot millorar, tot es pot aprendre. I el que cal saber, és que tocar fang…

No, no digueu a ningú, però… Crea addicció!

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Calvari a Mollina, Màlaga
Curs de modelatge de figures