La 42a Exposició de Pessebres en el calendari

Diferents esdeveniments ja tenen data després de la primera reunió de Junta

Per Posted on 2min. llegit446 visites

El passat 25 d’abril va tenir lloc la primera reunió de la nova Junta Directiva de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell on es van acordar les diferents dates que envolten la celebració de l’exposició de pessebres que cada any es pot visitar al nostre estatge social del carrer Sant Joan.

Divendres 30 de novembre 2018 – Sopar de Refugiats
Com mana la tradició de la nostra entitat la nit abans de la inauguració de l’exposició tots els pessebristes ens reunim per acabar els nostres diorames però també per a sopar tots plegats per agafar forces i poder aguantar les hores que ens queden per endavant.

Dissabte 1 de desembre 2018 – Inauguració de la 42a Exposició de Pessebres
Aquest any obrirem les portes de la nostra exposició amb l’inici del mes de desembre. En els actes d’inauguració també hi comptarem amb la presentació oficial del cartell que fa bandera a la nostra mostra de pessebres.

L’exposició aquest any es podrà visitar de l’1 de desembre de 2018 al 6 de gener 2019 i el següent cap de setmana de l’12 i 13 de gener.

Diumenge 13 de gener 2019 – Cloenda de l’exposició
La novetat d’aquest any i acte que la nova Junta vol intentar fer que arreli com a una tradició més dins l’entitat és un sopar de cloenda que tindrà lloc el mateix últim dia de l’exposició. En ell hi podran assistir tots els socis i simpatitzants de l’Agrupació però des de la directiva es voldrà agrair convidant al sopar a tots els pessebristes que hauran treballat en els diferents pessebres exposats.

A la mateixa reunió també es va parlar de les activitats previstes pel Dia de l’Associacionisme, tant de la diada organitzada cada any per una entitat pessebrística diferent amb el suport de la Federació Catalana de Pessebristes com de les activitats que durem a terme nosaltres mateixos com Agrupació dins de Sabadell Festa i Tradició.

Dissabte 2 de juny 2018 – Tarragona, Pintura al Pessebre
Aquest any l’Agrupació de Pessebristes de Tarragona és l’encarregada a organitzar una diada sobre el pessebre en el marc del Dia de l’Associacionisme.

Diumenge 10 de juny 2018 – Sabadell Festa i Tradició
Com a membres del conglomerat d’entitats que és Sabadell Cultura participarem aquest any en el Sabadell Festa i Tradició que està emmarcat en els actes que es fan a Sabadell pel Dia de l’Associacionisme. Mentre sabem que tindrem un espai en el Passeig de la Plaça Major amb totes les altres associacions participants encara no podem avançar les activitats que hi durem a terme.

Per consultar més informació sobre els temes que es van tractar a la reunió de Junta corresponent a la presa de decisions que es mostren en aquest article es podrà consultar l’acta de la reunió que serà penjada en el taulell d’anuncis de la nostra entitat (carrer Sant Joan, 20 – 2n pis) quan sigui aprovada per la mateixa Junta en la següent reunió del 16 de maig 2018.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
En Llucià cap a l’Aplec de la Salut
La 42a Exposició de Pessebres en el calendari