Comença un nou curs

Per Posted on 2min. llegit563 visites

Arriba l’Abril i amb ell comencem un nou curs pels pessebristes de la nostra ciutat, amb forces renovades, amb noves idees i amb moltes ganes de treballar plegats un any més, és per això que ens tornarem a reunir tots  per fer les primeres reunión i o trobades amb tots els nostres artistes que cada any omplen els diorames de la nostra exposició amb les seves obres.

Divendres 1 d’Abril de 2016 (7:30 de la tarda)

En aquesta primera reunió es convoquen a tots els pessebristes en actiu per a posar en comú quin tema vol fer cadascú, és el moment en el qual fem doncs el repartiment de diorames.

Entre tots ens posem d’acord de quins temes fem, de que no ens repetim i també de quin diorama ens tocarà omplir aquest curs vinent, són els primers passos camí a la 40a Exposició de Pessebres.

És molt important que tots els que volen participar en aquesta nova exposició que comencem a preparar es presentin en aquest acte, d’aquesta forma coneixem quants pessebristes serem treballant aquest any i quines vacants o no hi haurà.

Divendres 1 d’Abril de 2016 (9:30 del vespre)

Després del repartiment de diorames ens asseiem tots els participants de la reunió per a sopar plegats i així poder posar en comú les noves idees que portem, ens expliquem que ens agradaria fer i quins projectes tenim al cap pel nostre nou pessebre.

També ens posem al dia de tot plegat, òbviament, aquests sopars són els millors moments per confraternitzar entre tots i per això cada cop intentem fer-ne més.

No obstant no podem plegar molt tard d’aquesta primera trobada del curs, ja que l’endemà ens espera una nova jornada, la segona activitat i clar símptoma de que realment el curs ha començat.

Dissabte 2 d’Abril de 2016 (9:30 del matí)

L’activitat que com ja hem dit marca clarament el inici del curs no pot ser cap altre que l’enderroc de pessebres del curs anterior i la baixada de la runa corresponent, acompanyat tot del condicionament de les diferents sales de la nostra exposició per a poder-hi treballar de nou i omplir-ho de nou tot de guix.

Com veieu, tot i que tenim el Sol cada dia en el clatell, nosaltres ja ens posem en marxa per a tirar endavant l’exposició de l’època més freda de l’any, el Nadal.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Final de temporada
Comença un nou curs