La 40a Exposició de Pessebres ja és aquí

Per Posted on 2min. llegit526 visites

Amb una sala d’Actes plena de gom a gom, dissabte passat a les set de la tarda, vàrem obrir la 40a Exposició de Pessebres de la nostra entitat, l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell. Enguany hem comptat amb la col·laboració d’en Jep Barceló i l’Anna Fité, que ens han fet arribar la dolcesa i la nostàlgia del Nadal amb uns textos d’autors catalans que ens recorden el temps que s’acosta. Tot arrodonit amb les cançons perfectament interpretades per Els Notes, un grup molt jove, amb una gran sensibilitat i molt bones veus. També vàrem comptar amb la presència de Director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya, Sr. Lluís Puig; la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell, Sra. Montserrat Chacón, el President de la Federació Catalana de Pessebristes, Sr. Albert Català i en Sr. Joan González, el president de la nostra entitat.

Fa quaranta anys que es repeteix aquest acte, ple d’emoció per alguns, ja que pot ser la primera vegada que mostren la seva habilitat pessebrística. D’orgull, ben entès, per d’altres, per haver estat capaços de bastir obres de gran complexitat i envergadura. De complicitat per uns altres per haver ajudat fills o néts a fer aguantar parets i teulades i ensenyar quin fil no cal tocar per no quedar enrampat i espantat… i després de nits sense dormir, caps de setmana lligats al guix, al poliestirè, a fer figures, a pintar celatges, netejar suro i construir cultura i encomanar tradició, obrim les portes a tothom perquè ens vinguin a veure i s’ho passin bé contemplant les històries que expliquem en cada diorama.

I així un any darrere l’altra una colla de pessebres vénen a fer companyia a totes les persones que tenen l’amabilitat de venir a veure’ns.

Sigueu molt benvinguts i moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Tots (casi) a punt!
La 40a Exposició de Pessebres ja és aquí