En Llucià cap a l’Aplec de la Salut

La nostra Colla Gegantera busca participants per un dels actes més importants de la ciutat

Per Posted on 3min. llegit740 visites

El pròxim dia 16 de maig se celebrarà l’Aplec de la Salut, commemoració a la patrona de la ciutat, la Verge de la Salut. Com cada any allí si acolliran un gran nombre d’activitats entre les quals el nostre gegantó, en Llucià, hi participarà, però aquest no ho pot fer sol, necessitem una Colla més nombrosa.

T’agradaria de l’experiència de participar en una colla gegantera?
Tothom hi pot participar de la nostra Colla, és una altra manera de viure el pessebrisme fent sortir la nostra entitat a fora al carrer, concretament en aquesta ocasió al Santuari de la Salut.

  • Es necessita gent per a poder dur i fer ballar en Llucià, un gegantó que no pesa pas gaire i és molt fàcil de manejar. Si sempre t’ha fet gràcia portar un gegant, ara és l’ocasió, ajuda a l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell a participar de l’Aplec.
  • Si ets dels més petits, també tens cabuda a la nostra colla gegantera, només has d’acompanyar a en Llucià portant una de les seves ovelles al costat, no oblideu que el nostre gegantó és un pastor ben eixerit digne de tot pessebre, rodejat de les seves ovelles. 
  • Saps tocar la gralla o el tabal i t’agradaria participar amb nosaltres, tot suma. També fan falta més músics amb la nostra colla així que també hi ha lloc per a la música a la nostra colla.
  • No t’atreveixes amb el gegant però vols ser partícip de la colla col·laborar d’una altra manera? Són molt importants també els acompanyants de la colla, son aquells que es fan càrrec dels més menuts que ens acompanyen amb les ovelles o els que porten l’aigua pels geganters. En definitiva són els que procuren per la colla, sense ells no es podria ser una colla gegantera completa.

T’animes doncs a formar part de la Colla Gegantera de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell? Encara que sigui només per l’Aplec de la Salut o per provar una experiència nova, no ho dubtis i suma’t a nosaltres.

Si ja t’has decidit, a continuació et deixem la informació sobre l’Aplec de la Salut amb els horaris i el programa que seguirà la nostra colla i com contactar amb el responsable de la Comissió de la Colla Gegantera.

Aplec de la Salut
Dia: 14 de maig 2018, al matí.
Horaris:

  • 08:30 Trobada davant de l’Agrupació per carregar el gegant i fer camí cap a la Salut.
  • 09:00 Plantada de gegants a l’Esplanada de les Tres Fonts, a la Salut.
  • 10:00 Esmorzar popular per a tots els de la colla (necessaria confirmació d’assistència).
  • 12:00 Cercavila de gegants fins a dalt del Santuari de la Salut.
  • 13:00 Hora aproximada de carregar el gegant per a tornar-lo a l’Agrupació.

Responsable de la Comissió de la Colla Gegantera de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell
Adrià Garcia Silvestre
email: gegants(arroba)pessebressabadell.cat
whatsapp: 638 71 90 57

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Eleccions a l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació
En Llucià cap a l’Aplec de la Salut