Pessebristes fent ciutat

Es pot saber on han posat

el pessebre de la ciutat?
– A la plaça Sant Roc?
– Però si no hi queda lloc!
– A la Doctor Robert?
– No, no, que no és pas cert!
– A la plaça Major?
– Potser hi ha un lloc millor…
– El faran, el faran…
a la casa Duran!

Què faries si durant un mes et deixessin un espai de deu metres de llarg per dos d’ample en una casa històrica de la ciutat, una pila de palets vells, una pila de suro, uns quants quilos de visos i una dotzena de capses de molsa? Els pessebristes de Sabadell ho tenen més que clar! El pessebre de la ciutat!

Un focus per complementar la il·luminació, un bon berenar que els faci aguantar i el ferm propòsit de ser-hi cada tarda d’aquesta setmana i dissabte al matí inclòs, és el que es necessita per fer un bon pessebre. La inspiració i la destresa venen de sèrie ja que fer un pessebre amb una vintena de mans expertes te l’èxit assegurat.

Amb figures de trenta centímetres d’alçada es preveu donar forma a escenes de l’anunciata, al pas de Reis i al naixement. També hi haurà lloc per un parell de pobles i per buscar les típiques figures que sempre s’amaguen. Així doncs, una vegada hagueu trobat el pessebre, que ja us diem que és a la Casa Duran, encara us quedarà buscar animalons, que no us direm on son!

primer dia de muntatge

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Curs de pessebres per les Escolàpies
Pessebristes fent ciutat