92è Concurs Local de Pessebres

Classificació de la modalitat de Pessebre Artístic

Per Posted on 2min. llegit945 visites
El passat dimarts 7 de gener el jurat del 92è Concurs Local de Pessebres es va reunir per a valorar tots els participants en el concurs, tant els que ho feien amb el seu pessebre popular com els que van optar per participar en la categoria de pessebre artístic. Des de la mateixa Agrupació volem agrair a tots els participants per haver enviat la foto del seu pessebre, heu estat més de 130 els que aquest any us heu sumat a la iniciativa.

Per altre costat, ara ens correspon anunciar la classificació dels participants en la modalitat de pessebre artístic:

  1. Familia Frutos Gonzalo
  2. Miquel Torras Sanahuja
  3. Manuel Navarrete de la Rica
  4. Joel Sala Ribé
  5. Anna Zapata
  6. Jaume Silvestre

Enhorabona a tots ells, perquè els pessebres presentats mostraven força nivell tècnic i no ha estat gens fàcil pel jurat poder confeccionar una classificació definitiva.

El següent pas del 92è Concurs Local de Pessebres és trobar-nos amb tots els participants el pròxim 19 de gener a La Festa del Pessebre, acte de cloenda de la temporada nadalenca en què a part de poder veure un espectacle a càrrec de la Companyia l’Ou Ferrat, es farà entrega dels premis i obsequis als més de 130 participants del concurs i es durà a terme també el sorteig entre totes les butlletes que s’entreguen amb el donatiu de visita de l’exposició.

Un cop més, moltes gràcies a tots per participar en el concurs i no perdre aquesta bella costum de fer el pessebre a casa.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Mitja nou i un trosset de formatge
92è Concurs Local de Pessebres