El jurat ja ha desfilat

Per Posted on 1min. llegit476 visites

Els dies 28, 29 i 30, just abans que acabés l’any, diferents membres de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell van dedicar-se a passar casa per casa a visitar els diferents pessebres que enguany han participat en el 89è Concurs Local de Pessebres en diverses categories.

L’esforç i dedicació de tots els participants quedava palès en els diferents pessebres que el jurat va poder visitar i valorar per a treure’n els resultats, que es faran saber el dia de la Festa del Pessebre, de la qual la seva data així com el seu emplaçament es donarà a conèixer a través d’aquesta mateixa pàgina web, de les diferents xarxes socials, premsa i telefònicament a tots els participants.

Amb un total de més de 35 participants hem pogut veure pessebres de tot tipus (populars, artístics de diorama i oberts, de finestra, etc.), realitzats per gent de totes les edats, des de nens i nenes de menys de 9 anys fins a tot de veterans de més de 80 anys. Això fa pensar que encara ens queden molts anys de pessebrisme per escriure a la història de la nostra ciutat.

Des de l’entitat només ens resta agrair a tots els participants i animar-los a seguir any rere any a fer el pessebre i alhora convidar a més sabadellencs a formar part d’aquesta tradició que és el pessebre.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
a 35mm del pessebre
El jurat ja ha desfilat