Per fi hem acabat la nostra feina, tots i cadascun dels nostres artistes han acabat els seus pessebres d’enguany, fent com és tradició un esprint final en la nit que tots coneixem com a Sopar de Refugiats, el sopar on tots junts seiem a taula per agafar forces i acabar el pessebre a temps, tot i com sempre, n’hi ha hagut més d’un que ha pernoctat tot treballant.

Ara ens toca treure la runa, netejar les sales, tancar els pessebres amb els seus marcs, preparar els alçadors per als nens, etc. per deixar ben a punt l’exposició per demà.

Aquest any els pessebres que podreu veure seran del més variats tant per estils com per indrets en els quals s’han inspirat els nostres artistes, des de llocs ben exòtics com Abu Simbel, l’Illa de Pasqua o una estació escocesa fins a llocs més propers com una cala de Menorca, una fàbrica Tèxtil de Sabadell o el Castell de Can Féu.

Així doncs, no ús els podeu perdre pas, demà diumenge a les 11:30 farem la inauguració a la recepció de l’Ajuntament i després podreu visitar les diferents exposicions que tenim preparades per aquest any, com ja sabeu, no només obrim les portes a la 39 Exposició de Pessebres de l’entitat sinó que amb motiu del 75è aniversari hem preparat la 1a Mostra Internacional de Pessebres a Sabadell.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
1a Mostra Internacional de Pessebres a Sabadell
Ja hem acabat