Tots (casi) a punt!

Per Posted on 2min. llegit565 visites

Falten poques hores (41 per ser més exactes) per tancar els llums de les sales i obrir els de 44 mons petits, estàtics i màgics, que viuran durant un mes i mig, oberts als visitants que any rere any acudeixen a la cita de venir a veure els nostres pessebres. Tenim la sort de compartir i mostrar la feina de molts artesans, sovint anònims, que treballem desinteressadament per mantenir tradicions centenàries.

La nostra seu, avui encara és un caos. Una mena de formiguer on una tropa nombrosa treballa febrilment dins els forats de cada pessebre. Tropa que porta un segell de guix, pols, pintura, moltes hores drets, cansament, poques hores de son, entrepans menjats a corre-cuita i tornem-hi!! Va que ja ho tenim!

I finalment… el miracle, en poques hores tot llest, pessebres a punt, tot endreçat, tot net. Tots trinxats, però contents. És que hem tornat a fer el cim! Un any més podem presumir de la nostra exposició, aquest any la 40a com a Agrupació de Pessebristes de Sabadell, i que en siguin moltes més.

Us esperem d’aquí unes ben poques hores, no oblideu la cita:

Inauguració de la 40a Exposició de Pessebres
Dissabte 26 a les 7 de la tarda
Amb la presència de les autoritats de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell, el recital de poesia de Jep Barceló i Anna Fité i l’actuació del cor Els Notes.
A la seu de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell (carrer Sant Joan, 20)

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Tret de sortida de la 40a Exposició de Pessebres
Tots (casi) a punt!