Pessebristes de tornavís

Per Posted on 1min. llegit471 visites

Sense parar el ritme uns quants membres de la nostra agrupació han plantat un taller i una paradeta al bell mig del mercat en ple divendres i dissabte d’abans d’advent. Totes dues coses han fet caliu mentre en un racó, pràcticament a dins d’una de les parades del mercat, es muntava el pessebre.

Loteria per donar i per vendre (que per cert, aquest any, toca!), xocolatines amb dibuix (que per cert, són molt bones!), buffs que abriguen el coll, el cap, les orelles i el clatell i la magnífica oportunitat de fer-se soci, al costat de dues possibilitats de taller: la clàssica i la moderna. La clàssica és la ja coneguda: suro i molsa. La moderna, la de porex amb tornavís.

Sí, sí, per ratllar el porex i fer-ne les pedres de les parets, res millor que un tornavís! Alguns infants han demostrat que en tenien molta idea i han quedat uns racons molt autèntics, amb un arbre que els completava les dues parets i el terra.

El pessebre professional es pot veure darrere d’un aparador a l’esquerra entrant per carrer Calderón cantonada Corominas. Aquest sí que s’ha fet amb la tècnica clàssica i si s’ha fet servir algun tornavís ha estat per cargolar algun vis, però no patiu, que en qualsevol cas no han superat la popular cola calenta…

Gemma Segura

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Taller de Pessebres al Mercat Central
Pessebristes de tornavís