Que trist és no fer el pessebre…

Avui hem rebut a l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell una carta d’un dels nostres artistes que ens ha recordat l’alegria que ens comporta poder treballar tots plegats en l’exposició de pessebres que oferim cada any. Malauradament, a causa de la situació actual amb la COVID-19, la nostra exposició s’ha vist afectada i hem hagut de buscar alternatives, això ha deixat que alguns dels nostres no puguin fer pessebre en aquesta edició.

Que trist és no fer el pessebre…


Fa molt temps que em dedico a fer pessebres. Quan era jovenet, el meu pare em portava a Castellar del Vallès els caps de setmana, per veure com treballaven el Sr. Alfons Gubern, el Sr. Antoni M. Castells, el Sr. Llorenç Farrés entre d’altres.


Cada any, els pessebristes de Castellar del Vallès, visitaven els pessebres de la provincia de Barcelona, i sempre l’última visita era a casa meva.


A casa teníem una fleca i el meu pare, cada any els hi preparava coques i mistela per donar-los la benvinguda a la seva arribada.


Us explico això, perquè sóc la tercera generació de pessebristes que hi ha hagut a la meva familia. El meu avi, que per desgràcia no el vaig conèixer, ja feia pessebres i el meu pare també.


Ara, amb la situació en la que ens trobem, és molt trist per a mi, no poder agafar el cotxe i venir a fer pessebres a l’Acadèmia Catòlica de Sabadell. Ja sabeu que m’agrada molt fer pessebres amb guix, embrutar-me, riure, etc…


Això és el que trobo més a faltar, la vostra companyia, el sopar de refugiats, els nervis per acabar el pessebre el dia que toca… són moltes coses les que trobo a faltar.


Espero que l’any vinent sigui millor i ens podem tornar a veure.


Aprofito per a desitjar-vos que passeu unes bones festes.


Una abraçada a tothom.


Josep Masallera Güell

Des de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell volem traslladar ànims a tothom que es veu sense poder treballar en normalitat aquests dies, sense poder mantenir les seves tradicions, encara que sigui temporalment, dol.

Esperem que tot acabi i ens puguem tornar a veure per treballar plegats i tornar a oferir una exposició com la que portem tants anys mostrant a Sabadell.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
In Memoriam, Lluis Tarruell
Que trist és no fer el pessebre…