Repartiment de Diorames

Per Posted on 3min. llegit686 visites

El passat divendres, com ja vam anunciar, es va celebrar la primera reunió del curs pessebrístic per a la nostra entitat, el tradicional repartiment de diorames. Una reunió que no només serveix perquè tots els pessebristes puguin posar en comú i posar-se d’acord sobre quin tema farà cadascú i a quin diorama li tocarà treballar aquest any, sinó també serveix com a tret de sortida, ja que després de les festes i amb l’arribada de la primavera i el bon temps ens posem en marxa de nou, enderrocant els pessebres de la darrera exposició i condicionant les sales perquè aquells pessebristes que vulguin, pugui començar de nou.

Així a la reunió del repartiment de diorames es van presentar bastants pessebristes, un any més han quedat tots els diorames majors plens, tenim de nou a en Rafel Vilanova amb nosaltres aquest any. En els diorames mitjans tampoc hem pogut deixar-ne cap de lliure per si hi ha incorporacions d’última hora, podem destacar el retorn d’en Khaled Battikh en els diorames d’aquesta mida després d’estar quatre anys consecutius en els majors i també la incorporació d’Àlex Moraz, que s’atreveix a fer el pas d’un de petit a un de mitjà.

Pel que respecte als diorames petits encara en falten per confirmar, entre els alumnes del curset de l’any passat que vulguin tornar a venir, els nous que vulguin aprendre i els pessebristes que ja fa uns anys que són dins l’agrupació s’acabarà d’omplir la sala Lluís Duran, on hi tenim 20 diorames petits que els més joves de la nostra entitat, els nou vinguts i els pessebristes que fa pocs anys han acabat el curset omplen cada any.

Després del repartiment i amb l’intent de què esdevingui una tradició, aquest ja és el segon any en el qual es procedeix a fer un sopar amb tots els assistents que ho desitgin. És el moment més distès en què podem acabar de posar en comú les nostres impressions sobre el que volem fer o per simplement posar-nos a dia de qualsevol cosa. És tornar-se a trobar amb companys i amics pessebristes.

Aquest any han estat pocs els pessebristes que s’hi han quedat però tot i així s’ha fet força festa i gresca. Ha estat un sopar molt amè en el que a més a més hem pogut felicitar a la nostra companya Sandra Castro pel seu aniversari, ja que era just l’endemà.

I doncs per acabar el primer contacte pessebrístic de l’any, el matí següent del repartiment de diorames ens toca l’enderroc de pessebres (si és que l’autor no ho ha fet abans o l’ha reservat per algun motiu) i la neteja de les sales del nostre estatge social pel seu condicionament de treball, és a dir, transformar el que fins avui era una exposició en un taller ple de taules, eines i sacs de guix.

No haurem encertat el dia però l’assistència en aquest acte, que per altre costat mai és que sigui del tot un èxit, ha estat molt baixa respecte a l’any passat. És una llàstima perquè això ha provocat que tota la feina que teníem prevista per a fer aquest dissabte no s’hagi pogut realitzar, havent de quedar un altre dia per acabar-la i posposant així també el dia en el qual qui vulgui començar a treballar en el seu pessebre ho pugui fer.

Aquest és doncs el petit resum del primer indicatiu del fet que la temporada 2016-2017 dels pessebristes de Sabadell comença. La pròxima presa de contacte serà amb l’Assemblea General del 22 del present mes. Però ja en parlarem d’aquesta més endavant.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Comença un nou curs
Repartiment de Diorames