S’ha acabat el curs pessebrístic

Més de 70 concursants van passar pel escenari de la Festa del Pessebre

Per Posted on 2min. llegit480 visites

El passat diumenge 20 va arribar el final de curs per la nostra Agrupació. Després d’haver-hi treballat de valent durant molts mesos per a tirar endavant cursos i tallers, l’exposició anual de pessebres, una exposició de figuraires de Sabadell acompanyada de més de 500 caganers i un nou concurs, arriba l’hora d’acomiadar el curs pessebrístic amb la Festa del Pessebre, per tercer any consecutiu al Teatre de Sant Vicenç.

Aquest any l’espectacle que conduïa la Festa estava conformat per l’actuació del grup juvenil de música Va K’Xuta i tres actors presentadors (Marc Pont, Chibi Valls i Xavi López) responsables d’animar al públic i fer riure als més petits amb diferents gags humorístics que es van desenvolupar tant a dalt de l’escenari com pel mig de la platea.

Com és costum, es va fer entrega a tots els participants del 91è Concurs de Local de Pessebres d’un obsequi i un diploma a la seva participació, un total de 77 pessebres van ser presentats aquest any a concurs. A més a més es va retre homenatge a la Parròquia de la Puríssima Concepció de Sabadell pel seu 150è Aniversari i al Teatre Sant Vicenç per la seva tasca en la difusió del pessebre.

Des de l’Agrupació també es va voler fer menció especial a la Colla Gegantera de l’entitat perqué aquest any 2019 es celebrarà el seu 5è Aniversari i també es va felicitar de manera individual a dos pessebristes de l’entitat per la seva tasca incondicional dins l’Agrupació, per estar sempre a peu de canó: Maite Marsiñach i Antonio Garcia.

Finalment dins d’aquest acte també es va poder viure en directe com una ma innocent retirava d’entre totes la butlleta premiada en el sorteig d’una capsa regal de la Cooperativa Fent País, aquestes butlletes eren les que es donaven al fer un donatiu a l’entrada de la nostra exposició.

Un cop més doncs l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell acomiada el curs davant la ciutat amb una gran festa, ara és hora de recollir i posar-se a treballar per un nou curs que ven aviat començarà.

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
Ja tenim guanyador del sorteig
S’ha acabat el curs pessebrístic