Exposició de Figures de Pessebres i Caganers

El Casal Pere IV acull més de 500 caganers i originals de figuraires de Sabadell

Per Posted on 1min. llegit647 visites

Aquest divendres dia 21 de desembre a les 19h, l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell conjuntament amb els Amics del Caganer han inaugurat al Casal Pere Quart de Sabadell una magnifica Exposició de figures de pessebre amb originals de figuraires Sabadellencs i de l’entitat i una col·lecció de més de 500 figures de Caganers.

Les figures de pessebre son obra dels figuraires  de la propia  agrupació que cada any realitzen les seves peçes per bastir el pessebres. Podem veure des de originals de artesans de renom com Montserrat Ribes, Carme Carbó o Joan Carles Capdevila  fins a les primeres figures de joves i infants pessebristes, passat per un ampli ventall conformat per artístes de totes les edats i experiència dins d’aquesta disciplina.

Les figures de caganer formen part de col·leccions privades de diferents socis dels Amics del Caganer en les que podem trobar “homenatges” a diferents oficis, famosos i fins i tot una reproducció del Caganer que trobem a la nostra façana del carrer Borriana, grafiti d’en Werens.

Es la primera vegada que a la nostra ciutat reuneix en una mateixa exposició un volum tan important de figures i esperem que sigui un èxit de públic.

La exposició tancarà les seves portes el dia 6 de gener.

HORARIS
Laborables: de 18:30 a 20:30
Festius: de 12:00 a 14:00 i de 18:30 a 20:30

Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!

Registra't amb el teu correu electrònic per rebre noticies i novetats!
Si vols estar informa't de tots els esdeveniments, inscriu-te amb el teu email al nostre butlletí!
Previous
La 42a Exposició de Pessbres ja es inaugurada
Exposició de Figures de Pessebres i Caganers